Сигурни резултати от самото начало.


Прозрачните алайнери Invisalign са свалящи се, удобни и направени по мярка. Ще забележите напредъка след старта на лечението, когато зъбите ви започнат да се движат, а вашият Invisalign лекар ще ви напътства в това вълнуващо преживяване към новата ви усмивка.

Най-напредналата технология в света система от алайнери.

Invisalign Technology

Mатериал SmartTrack.

Нашият патентован материал SmartTrack е създаден, за да движи зъбите ви комфортно и ефективно.

Invisalign Technology

Краткосрочно лечение само за 6 месеца.*

Нашите технология и патентован материал могат да ви помогнат да получите желаната усмивка по-бързо, отколкото си мислите.

*Продължителността на лечението варира в зависимост от индивидуалните нужди на пациента и ще бъде определена от лекуващия лекар.

Invisalign Technology

Проектирани да създават комфорт.

Изрязани персонално за по-голям комфорт и напасване, нашите алайнери са гладки, без традиционните брекети и метални части.

Invisalign Technology

Снемаеми.

Препоръчително е да се носят по 22 часа на ден с малки прекъсвания - за миене и почистване с конец или докато се наслаждавате на любимите си храни.

Invisalign Technology

Прозрачни.

Хората вероятно дори няма да забележат, че изправятe зъбите си, така че можете да продължите да се усмихвате с увереност през цялото лечение.

The world's most advanced clear aligner.          

Вие сте в добри ръце.


Вашият Invisalign лекар ще бъде до вас във всеки момент от преживяването. От създаването на специално 3D изображение на новата ви усмивка до проследяване на преместването на зъбите ви според изготвения план.