Модерна. Удобна. Сигурна. Системата Invisalign.


Научете как действа най-модерната в света система от алайнери – от патентованият материал SmartTrack до уникалния план за лечение ClinCheck® 3D.

Прозрачни алайнери. Впечатляваща технология.


Запознайте се с най-съвременната в света технология, която гарантира комфортно, предсказуемо и ефикасно трансформиране на вашата усмивка.

Нова усмивка в три стъпки.


Пътят към правите зъби никога не е бил по-лесен. Открийте силата на красивата усмивка с Invisalign.

Направете консултация.

След като вашият Invisalign лекар потвърди, че лечението с Invisalign е подходящо за вас, ще ви бъде изготвен уникален план за лечение ClinCheck® 3D.
 

Носете алайнерите.

Ще получите комплект от специално изработени за вас алайнери, които трябва да носите всеки ден и да сменяте у дома (приблизително на всеки 1 – 2 седмици). Ще посещавате вашия Invisalign лекар веднъж на 6 – 8 седмици, за да проследява напредъка.
 

Никога не спирайте да се усмихвате.

След приключване на лечението ще разберете колко по-различен е светът с новата ви усмивка. За да поддържате постигнатия резултат, ще ви бъдат предоставени ретайнери, които да носите през нощта.
 

Намерете Invisalign лекар близо до вас

Продължавайте да се усмихвате с ретайнери Vivera.

С помощта на прозрачни, дискретни ретайнери, специално изработени за вас, лесно ще поддържате зъбите си в тяхната нова позиция.

Ретайнерите Vivera® са два пъти по-издръжливи и 30% по-здрави1 от останалите ретайнери, така че смело може да разчитате на тях да се грижат добре за новата ви усмивка, докато спите.
1Според лабораторни проучвания на материала, от който за изработени ретайнерите Vivera и други водещи материали за прозрачни ретайнери.


Изтеглете вашия информационен пакет