Стартирайте вашето вълнуващо пътуване към по-красива усмивка.

Вашият Invisalign лекар ще бъде до вас във всеки момент от преживяването. От създаването на специално 3D изображение на новата ви усмивка до проследяване на преместването на зъбите ви според изготвения план.


Намерете Invisalign лекар близо до вас

Нова усмивка в три стъпки.


Пътят към правите зъби никога не е бил по-лесен. Открийте силата на красивата усмивка с Invisalign.

Направете консултация.

След като вашият Invisalign лекар потвърди, че лечението с Invisalign е подходящо за вас, ще ви бъде изготвен уникален план за лечение ClinCheck® 3D.
 

Носете алайнерите.

Ще получите комплект от специално изработени за вас алайнери, които трябва да носите всеки ден и да сменяте у дома (приблизително на всеки 1 – 2 седмици). Ще посещавате вашия Invisalign лекар веднъж на 6 – 8 седмици, за да проследява напредъка.
 

Никога не спирайте да се усмихвате.

След приключване на лечението ще разберете колко по-различен е светът с новата ви усмивка. За да поддържате постигнатия резултат, ще ви бъдат предоставени ретайнери, които да носите през нощта.
 

Колко струва лечението с Invisalign? 

Много Invisalign лекари предлагат безплатна първоначална консултация за лечение с Invisalign, както и гъвкави финансови планове, за да не ви се налага да плащате цялата сума предварително.

Цената на лечението за възрастни често е между 2500лв и 7500лв лева, но може и по-малко, ако усмивката ви се нуждае от минимални корекции.

Цената, която ще платите, зависи също от сложността на лечението и Invisalign лекаря, който сте избрали. Най-добрият начин да разберете точната сума е да си запазите час за консултация.

Инвестирайте в усмивката си.

Прозрачните алайнери Invisalign не служат само за изправяне на зъби. Те ще ви помогнат да направите усмивката си още по-пленителна и ще ви вдъхнат кураж да продължавате смело напред.


Намерете Invisalign лекар близо до вас